Keurig en respectvol behandeld, alles verlopen volgens afspraak, inclusief nette, niet opdringerige ‘nabeschouwing’.

Uitvaart vanaf € 799,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt haar opdrachtgever na de uitvaart om een beoordeling in te vullen.
Om te zorgen dat dit op een correcte en onafhankelijke wijze gebeurt, werken wij samen met www.klantenvertellen.nl.

www.klantenvertellen.nl beheert onze beoordelingen volledig en wij hebben dan ook geen invloed op de verwerkte beoordelingen.

9.2
4.5
118 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 97 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1001 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Fijne partij om mee samen te werken
Gebruik gemaakt van een technische crematie. Ik heb ze een paar keer gebeld voor vragen en dachten echt mee. Zelfs nog keer terug gebeld door de eigenaar om te checken of alles goed was. Op dag zelf alles keurig geregeld zoals afgesproken en fijn dat ik er zelf niet bij hoefde te zijn. Ze hadden per ongeluk wat papierwerk meegenomen en zowel de eigenaar als chauffeur belde voor excuses en hebben het direct weer netjes in de brievenbus gedaan. Dus meer dan prima opgelost en totaal geen probleem. Ook deden ze niet moeilijk omdat door miscommunicatie de tweede persoon niet aanwezig was die zou helpen. Chauffeur gaf aan, joh het is gelukt dus daar hebben we het niet meer over. Dat geeft dan gelijk rust dat je niet nog een narekening of zo krijgt. Kortom, professionele en betrokken partij. En ze nemen de dingen uit handen waar je zelf niet bezig mee wil zijn. Jan Jaap Palma en collega's, bedankt.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
03-04-2020 Martin, Amsterdam
8
4
Alles netjes geregeld
Contact en communicatie verliep zeer goed. Duidelijk richtlijnen vanwege het Covid-19 virus en alles leidde tot een nette uitvaart.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
31-03-2020 Erik, Wierden
9
4.5
Mooi kaarten netjes verzorgd via post 👍🏻
Kaarten besteld ,ging allemaal makkelijk via de site Snel en keurig verzorgd in pakket. Als we ooit in de toekomst nodig hebben dan deze site. Groetjes jolanda.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
29-03-2020 Jolanda, Enkhuizen
10
5
Alles uitstekend geregeld
Ondanks de vervelende situatie met de corona vinden wij dat alles zeer goed geregeld was.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
27-03-2020 S.c.m Visser, HEEMSTEDE
9
4.5
Heel mooi verzorgd
alles goed verzorgd, ik Ben heel tevreden en dankbaar
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
27-03-2020 Chen , Rijswijk
10
5
Een hele goede ervaring
Contact via telefoon en mail uitstekend verlopen.(goed bereikbaar) Zeer tevreden over het adviseren, informeren en het uitleggen. Alles tot in de puntjes goed geregeld! Uitvaart is helemaal naar wens verlopen! En zeer tevreden over de rouwbegeleider, die een hele mooie dienst heeft gegeven. Ik zou de rouwbegeleider aan iedereen willen aanbevelen. Zijn naam is Maikel Naarden. Heel veel dank Maikel!!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-03-2020 Conny, IJsselstein
10
5
Stijlvol flexibel en medelevend
uitvaart24 voor de 2e maal gebruikt. Wederom een uiterst positieve ervaring in een verdrietige tijd. Snel ter plekke, duidelijk in alles. De uitvaart zelf was stijlvol en geheel volgens afspraak.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
19-03-2020 Dik, Rijnsburg
10
5
Uitstekend
Goede zorg, duidelijk over kosten, denken met je mee over diversen zaken, regelen alles goed
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
18-03-2020 Ton van der Straaten, DORDRECHT
10
5
Alles bovenverwachting geregeld.
Vaak komt een uitvaart plotseling. Heel toevallig een week voor het overlijden van mijn moeder een verhaal gehoord over Uitvaart 24. Dus eigenlijk zonder verder te kijken Uitvaart 24 gebeld. En alles verliep TOP. Communicatie erg goed, korte lijnen, Een afscheid om naar volle tevredenheid op terug te kijken.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
18-03-2020 Cora, Weesp
10
5
Zeer bevlogen medewerkers.
Mijn ervaring met uitvaart24 is zeer goed, persoonlijk vond ik het erg prettig om alles via de telefoon en de mail te regelen. Men is zeer transparant als het gaat om de kosten en er word respectvol omgegaan met de keuzes die je maakt. In eerdere ervaringen met de reguliere gang van zaken bij een begravens ondernemer waren er achteraf toch nog wat financiele verrassingen. Hier was alles van af het begin tot het eind zeer goed geregeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
18-03-2020 Janet, hilversum

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews